top of page
Autobús escolar

SORTIDES

Els departaments didàctics i les coordinacions de nivell organitzen les activitats i sortides que consideren necessàries per l'adquisició plena de les competències que es desenvolupen al currículum. 

D'altra banda, el Departament d'Educació respecta l'autonomia dels centres en relació amb aquest tema, sempre i quan es compleixin les normes de seguretat i el protocol anti covid.

Atès que aquest curs està sent molt complicat per a tothom, sobretot per  a l'alumnat ja que han de seguir unes normes estrictes i atès que no ens estem plantejant de moment recompenses de final de curs com són els viatges i intercanvis, l'institut va pensar en el seu moment, amb el suport del Consell Escolar, que anul·lar totes les activitats i sortides fora del centre no només no beneficiava els alumnes, sinó que els penalitzava encara més.

D'aquesta forma, els departaments, les coordinacions de nivell, aquesta coordinació i l'equip directiu vetllem per a què, qualsevol activitat, sortida i estada fora del centre, es faci complint tots els protocols que es segueixen dia a dia al centre. Penseu també que les entitats que organitzen aquestes activitats són les primeres interessades en que anem i, per tant, s'han adaptat ràpidament a les exigències de seguretat del moment.

Entenem que hi hagi famílies que tinguin por, però cal que pensin que cada dia els seus fills/es venen a l'escola i tot s'està desenvolupant dins d'un marc el més segur possible. Aquest marc de seguretat no canvia si van a un museu, a veure una obra de teatre o qualsevol altra activitat.

Restem a la vostra disposició per qualsevol altre aclariment.

Coordinadora d'activitats i sortides IES EL SUI

bottom of page