top of page
QUÈ FEM

COL·LABORA, PARTICIPA!!

Col.laborem amb el centre per millorar l'educació dels nostres fills i filles

L'AFA és el lloc a on els pares i mares estem representats a l'Institut. Des de l'associació podem dur a terme iniciatives que millorin el dia a dia dels nostres fills i filles a l'Institut.

Som membres d'aFFaC, formem part del consell escolar, del consell municipal, participem en l'àrea de mobilitat i millora, formem part del grup d'AMPA's i AFA's municipal, de la comissió de festes per joves...

La tasca que fem és voluntària i com més siguem col·laborant serà més fàcil i podrem fer moltes més coses, si et vols oferir per col·laborar amb alguna activitat concreta o creus que pots donar un cop de mà, l'AFA busca persones.

La Junta es reuneix mínim un cop al mes, les reunions estan obertes a tots els socis, si teniu interès podeu contactar amb nosaltres a través del correu afaelsui@gmail.com, us hi esperem!!

Gestionem el lloguer d'armariets de l'escola, el seu manteniment i neteja.

​Més informació
 

 

Col·laborem a la reutilització de llibres,a través de l'empresa Iddink

2022-23

Contribuïm econòmicament a l'organització de la CANTATA, i dels actes de graduació dels alumnes/as de 4rt ESO i 2n Batxillerat

CANTATA +

Impulsem activitats com tallers i xerrades. Compartirm aquests espais amb tots els instituts i escoles de Cardedeu.

Agenda

ON SOM

 

 

Contribuïm  la dotació de material i millores del centre.

MATERIAL
PARTICIPEM

Volem debatre temes que afecten a l'ensenyament: els deures, l'ús dels llibres de text, participar activament amb activitats que fan els nostres fills, etc.

Subscriu-te a les nostres notícies

Gracies per la teva subscripció!

bottom of page