top of page
Entrevista de radio

RCS (Ràdio Cooperativa el Sui)

Benvolguts pares i mares;

 

Aquest any hem iniciat el projecte de Ràdio amb els alumnes de 4t d'ESO.

Gràcies a la megafonia que l'AFA ha finançat tenim els mitjans per fer arribar a tot l'institut la nostra proposta, a més també a facilitat el material tècnic (microfonia, taula de mescles,...) per poder dur a tema les gravacions. Gràcies!!

El nostre projecte té dues vessants: una ràdio curta que emetrem cada dia al primer pati mentre els alumnes surten de les aules, que consistirà en una notícia breu i una cançó; i una ràdio llarga que serà en un programa guiat per un presentador i una presentadora i que constarà de diferents seccions com cinema, música, notícies, entrevistes, petits reportatges, esports, cultura...

 

El projecte de la ràdio llarga està encabit en un projecte més gran que engloba a instituts i escoles del Baix Montseny i que està liderat pel Centre de Recursos. Un cop a la setmana tindrem un espai fixe a la ràdio del Baix Montseny i allà emetrem la nostra programació.

La nostra intenció també és penjar podcast dels programes a la pàgina de l'institut.

 

Necessitaríem la vostra col·laboració en les diferents seccions. Ens agradaria que aquesta ràdio també fos una plataforma per a vosaltres on poguessiu tractar temes que us interessen, donar notícies de l'AFA, .... Tenim pensat fer una secció de pares i fer entrevistes, ens encantaria poder saber més de vosaltres!!

 

Ahhh, la nostra ràdio es diu RCS (Ràdio Cooperativa el Sui) i tenim un sintonia xulíssima!!

 

Espero que això sigui l'inici d'un projecte molt engrescador ja que és un gran recurs pedagògic!

bottom of page