Estudiando

LES TARDES AL SUI- TELEMÀTIQUES

cartellsui.jpg

Les activitats que es duran a terme a "Les tardes al Sui" aniran a càrrec de Thistlefield School, una nova empresa dirigida pels germans Valios de Cardedeu, amb un equip titulat i amb experiència en la formació i treball amb nens i adolescents.

A causa de les mesures preses davant la Covid'19, en principi, les sessions seran telemàtiques i durant el curs s'anirà decidint c si es canvia o no de format. Els pagaments es faran directament a Thistlefield School.

Les quotes seran:

 8€/h en sessió telemàtica

12€/h sessió presencial.

Si esteu interessats, podeu contactar directament amb info@tfschool.cat

Classes d'anglès i classes d'alemany + Project

1 sessió a la setmana de 90'

Classes enfocades a reforçar l'aprenentatge de la llengua realitzat a l'institut i ampliar coneixements. Les classes es realitzaran seguint un llibre de curs, però també afegint un element lúdic i entretingut per a l'alumnat.

 

A més de la classe d'anglès o alemany, oferim un espai que anomenem Project on els alumnes treballen en grup seguint una metodologia de projecte per tal de desenvolupar un treball d'alguna matèria que els motivi utilitzant la llengua anglesa o alemanya com a vehicle.

 

Cada trimestre els estudiants triaran un petit projecte que vulguin dur a terme, com per exemple realitzar un curt sobre la desforestació de l'Amazones, adaptar i interpretar una obra de teatre de Shakespeare o escriure un recull de contes juvenils.

 

Project ofereix un espai on l'alumnat es comunica únicament en anglès o alemany i es treballen valors com la capacitat d'expressió, el treball en equip i la planificació de la feina.

 

Oferim classes de nivell introductori, avançat i d'auxiliar de conversa. Segons el nivell, es demanarà la compra d'un llibre de treball, el preu del qual pot oscil·lar entre 20 € i 60 €.

Classes de repàs

1 sessió a la setmana de 90'

Les classes de repàs tenen com a objectiu ajudar als alumnes a seguir el ritme de les classes, resoldre dubtes sobre les assignatures que estiguin cursant i adquirir tècniques d'estudi i d'organització.

 

Es tracta d'un grup reduït, acompanyat per un professor. Els alumnes podran fer els deures i treballs que tinguin pendents amb l'ajut del professor.