LES TARDES AL SUI

Les activitats que es duran a terme a "Les tardes al Sui" aniran a càrrec de Thistlefield School, una nova empresa dirigida pels germans Valios de Cardedeu, amb un equip titulat i amb experiència en la formació i treball amb nens i adolescents.

Les classes començaran a les 15:15 h. Els alumnes, quan surtin de classe, es podran quedar a l'institut a dinar, sota la supervisió dels mateixos professors, i hauran de portar el dinar de casa o encarregar-lo a la cantina (com fer la comanda).

Per tal de poder fer una previsió d'alumnes i grups, els interessats podeu omplir aquest formulari. Es necessita un mínim d'alumnes per grup per poder iniciar les activitats.

Us convoquem a la reunió que portarem a terme aquest dijous 12 de novembre a les 19 h, via telemàtica. Aquesta activitat està oberta a tots els instituts de Cardedeu, podeu fer extensiva la invitació.

Per unir-vos a la reunió a Google Meet, feu clic en aquest enllaç: meet.google.com/odn-hiku-duq

O obriu Meet i introduïu aquest codi: odn-hiku-duq

Classes d'anglès i classes d'alemany + Project

1 sessió a la setmana de 90' + 45' d'acompanyament dinar-esbarjo

50€ mensuals per socis d'AFA El Sui

60€ pels NO socis

Classes enfocades a reforçar l'aprenentatge de la llengua realitzat a l'institut i ampliar coneixements. Les classes es realitzaran seguint un llibre de curs, però també afegint un element lúdic i entretingut per a l'alumnat.

 

A més de la classe d'anglès o alemany, oferim un espai que anomenem Project on els alumnes treballen en grup seguint una metodologia de projecte per tal de desenvolupar un treball d'alguna matèria que els motivi utilitzant la llengua anglesa o alemanya com a vehicle.

 

Cada trimestre els estudiants triaran un petit projecte que vulguin dur a terme, com per exemple realitzar un curt sobre la desforestació de l'Amazones, adaptar i interpretar una obra de teatre de Shakespeare o escriure un recull de contes juvenils.

 

Project ofereix un espai on l'alumnat es comunica únicament en anglès o alemany i es treballen valors com la capacitat d'expressió, el treball en equip i la planificació de la feina.

 

Oferim classes de nivell introductori, avançat i d'auxiliar de conversa. Segons el nivell, es demanarà la compra d'un llibre de treball, el preu del qual pot oscil·lar entre 20 € i 60 €.

Classes de repàs

1 sessió a la setmana de 90' + 45' d'acompanyament dinar-esbarjo

35€ mensuals per socis d'AFA El Sui

45€ pels NO socis

Les classes de repàs tenen com a objectiu ajudar als alumnes a seguir el ritme de les classes, resoldre dubtes sobre les assignatures que estiguin cursant i adquirir tècniques d'estudi i d'organització.

 

Es tracta d'un grup reduït, acompanyat per un professor. Els alumnes podran fer els deures i treballs que tinguin pendents amb l'ajut del professor.

© 2017 by Ampa El Sui
Proudly created with Wix.com