top of page
monedas

AJUTS

AJUT PER LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS, curs 2020-2021

El dilluns 21 s'obre el període de sol.licituds d'ajuts a les famílies per a la realització d'activitats extraescolars del curs 2020/21 en dues modalitats:


- Ajut econòmic per activitat extraescolar


- Reducció de tarifa de l'extraescolar municipal al Pavelló


Aquest any s’ha unificat en una única sol·licitud per menor on la família haurà de marcar si el/la menor fa una activitat municipal al Pavelló i sol·licita reducció de tarifa, o si fa una altra activitat extraescolar i sol·licita ajut econòmic.


El període per presentar les sol·licituds és des de dilluns 21 de setembre fins el dilluns 5 d’octubre (ambdós inclosos).

 

Les sol·licituds, i la documentació corresponent, es poden presentar de forma telemàtica al portal de tràmits de l'Ajuntament o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Cardedeu, amb cita prèvia.

L'enllaç per a la tramitació és el següent:

https://seu.cardedeu.cat/seu/catala/emiservicio/41E6BF9D755E4825AF8E6B49E85B5079.asp

D'altra banda, si no disposeu de recursos tècnics, també es pot tramitar presencialment a l'OAC, amb cita prèvia imprescindible, a: citaprevia.gestorn.com/cardedeu

Us podeu descarregar la instància que cal omplir per a la sol·licitud aquí:

http://www.cardedeu.cat/media/repository/noticies/documents/sollicitud_ajuts_reduccio_activitats_extraescolars.pdf

Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb Serveis Socials al telèfon 93 844 41 40 o per correu electrònic a serveisocials@cardedeu.cat.

bottom of page