REFORÇ, ESPORT, CIRC I COMERÇ JUST

Som uns joves de primer i segon de Batxillerat que volem impulsar una activitat de l'AMPA que té tres objectius principals:

 

-- El primer és donar un cop de mà als alumnes de l'ESO que creuen que els hi aniria bé una mica d’ajuda en els estudis. Cada dimarts de 15:00 a 16:00 estarem al centre per donar-vos un reforç amb el que sigui. Serien com unes classes de repàs/reforç però per facilitar-te a tu l'entrada d’aquesta etapa a l’ESO que pot ser difícil.

 

-- La segona activitat consisteix en moure'ns, és a dir, a fer una activitat esportiva. Utilitzarem aquesta estona per entrenar circ al gimnàs, ja que és una activitat que ens agrada força. Esteu més que convidats si voleu participar-hi també i aprendre a fer malabars, salts i equilibris. Si el circ no és una de les teves aficions, però si que t'agradaria fer una activitat física, no et preocupis, que també organitzarem altres activitats esportives d’allò que més us agradi als participants.

 

-- La tercera és potenciar la solidaritat i el comerç just ja que volem ser-ne més conscients a base de promoure una economia més igualitària. Aquest comerç just té com a objectius assegurar un sou just per als treballadors que realitzen aquestes feines, rebutjar qualsevol forma d’explotació infantil, ser respectuosos amb el medi ambient i estimular la compra de productes locals. Per tot això, l’activitat tindrà un cost per sessió. Amb els diners realitzarem activitats solidàries en benefici de la comunitat escolar i/o d’altres institucions i organitzacions relacionades amb el comerç just.

 

Aquestes activitats es realitzaran el dimarts de 15:00 a 17:00.

A l'escola tindrem un espai habilitat per poder portar carmanyola  i dinar junts abans de començar l'activitat.

 

Si tot plegat us interessa, l'únic que heu de fer és inscriure-us omplint el full d’inscripció i retornar-lo a la bústia de l’AMPA o al correu electrònic ampaelsui@gmail.com.

© 2017 by Ampa El Sui
Proudly created with Wix.com