top of page

COMISSIÓ DE FESTES

PROFESSORES RESPONSABLES: MARTA BLANCO, MERITXELL RAMOS I PILAR CALVETE

Alumnes de 2n, 3r i 4rt d'ESO i 2n Batxillerat

Ets dels que sempre organitza les festes entre amics? T’agraden els concursos? Busques sempre la millor disfressa? Somies en la festa de graduació des de 1r d’ESO? Tens idees genials i les vols compartir? Aquesta és la teva comissió!!! Enguany la Marta Blanco, la Meritxell Ramos i la Pilar Calvete us convidem a

participar en les festes més tradicionals com el Carnestoltes o la mítica graduació.

Us hi esperem!

COMISSIÓ LITERÀRIA

PROFESSORS RESPONSABLES: JOAQUIM ARMENGOL I PERE RIBERA

T’agrada la literatura i tot el que tingui a veure amb ella? Si és així, et conviden a formar part de la comissió literària de l’institut.

Es tracta d’un espai on profes i alumnes donarem carta blanca a la nostra creativitat i pensarem en la millor manera d’apropar la literatura a la resta de companys. No cal que siguis un gran literat, es tracta només de tenir ganes de fer coses i ser una mica creatiu.

Tampoc et traurà gaire temps, es tracta només de pensar en una activitat senzilla que tingui a veure amb la literatura i que entre tots puguem dur a terme amb il·lusió.

T’hi esperem!

COMISSIÓ ESPORTIVA

PROFESSORA RESPONSABLE: ISABEL CABRERA

OBJECTIUS:

-  Organitzar un grup d'alumnes interessats i interessades envers el món de l'activitat física i/o esportiva.

-  Proposar i col·laborar en l’organització d’activitats durant els patis, ja siguin esportives o no. Per exemple, campionat de ping-pong, d’escacs, etc.

Altres objectius proposats pel grup?

PREPARACIÓ I REALITZACIÓ DE L'ACTIVITAT:
Els alumnes i les alumnes que s'apuntin a la comissió esportiva realitzaran una sèrie de propostes d’activitats possibles a realitzar durant les hores de pati. Entre tots, professorat i alumnat, decidiran quines són les que tenen més possibilitats d’èxit i els dies i horaris d’aquestes.
Durant el primer trimestre es farà una “prova” de les diferents activitats i a final de trimestre es valorarà la seva continuïtat o no durant el curs.
Els alumnes de la comissió podran col·laborar a dinamitzar les activitats de diferents maneres: participant, animant a l’alumnat a participar, arbitrant, gestionant els calendaris o resultats, etc.
Els dies de comissió valorarem la feina feta, actualitzarem calendaris i classificacions i el temps restant, organitzarem el nostre propi campionat i jugarem.

ORGANITZACIÓ INTERNA DEL GRUP
El grup d'alumnes de la comissió s'organitzarà en forma de grup cooperatiu, assumint responsabilitats individuals i prenent decisions col·lectives per consens, previ debat .

COMISSIÓ TABALADA

PROFESSORS RESPONSABLES: GERARD SENTIAS I ENRIC ALEGRE

Ritme, percussió, moviment, cohesió, diversió, color, unió i... bon rotllo!!! Tot això és el que es proposa en aquesta Comissió.

Crear un grup de Tabalada que doni força, energia i alegria a moments bonics del Sui (Carnaval, trobada amb els avis de les Residències, jubilació de professors, benvinguda d'alumnes nous de 1r d'ESO, etc)

Els tabals seran creats íntegrament amb material de reciclatge pel grup "Taller" de l'Institut.

Dissenyarem el nostre vestuari i assajarem ritmes a so de tabal.

Apunteu-vos!!! El Sui necessita aquesta espurna d'alegria, de ritme, de moviment, i de bon rotllo!

COMISSIÓ MEDIACIÓ

PROFESSORES RESPONSABLES: DANIELA RODRÍGUEZ I LAIA LETOSA

Alumnes de 2n, 3r i 4rt d'ESO

La Comissió de Mediació està formada per les psicopedagogues del Departament d'Orientació i pels alumnes mediadors de 3r i 4t d'ESO. Té com a objectiu ésser un referent en la resolució de conflictes de centre i també col·laborar en la creació de xarxa i de sentiment de pertinença a l'Institut, tot creant vincles entre els alumnes des de que comencen 1r d'ESO. Com ho fem? Treballem en 3 sentits:

1. Establiment de vincles i referents entre els alumnes mediadors de 3r d'ESO amb els nous alumnes de 1r.

2. F ormació de mediadors v oluntaris a 2n d’ESO, on comptem amb la participació de la Marta Ponce, referent del Servei de Mediació Municipal de Cardedeu.

3. Mediacions al centre : Portades a terme pels alumnes mediadors de 4t d'ESO i les orientadores de centre.

COMISSIÓ D'INFORMÀTICA I PROGRAMACIÓ

PROFESSORES RESPONSABLES: MONTSE BELTRAN I NÚRIA LÓPEZ

Dirigida a: alumnes interessats en les noves tecnologies. Introducció: t reballarem dos centres d’interès:

-  Maquinari, material informàtic i audiovisual: impresora 3D, manteniment d’ordinadors d’aula, equips d’àudio i projecció, connexions amb perifèrics...

-  Robòtica i programació: mBot, disseny i impressió 3D, entorn Linkat (actualitzacions, instal·lació d’aplicacions, ...)

Objectius:

  1. Aprofundir en el coneixement de la programació i les seves aplicacions.

  2. Promoure l’aprenentatge de la programació a l’institut.

  3. Crear esdeveniments per promoure la participació d’altres alumnes.

  4. Difondre les activitats (pàginaweb/bloc).

  5. Ajudaren el manteniment de l’equipament informàtic del centre.

  6. Preparar instruccions que facilitin un bon ús dels equips informàtics a les

    aules.

COMISSIÓ MATJOK

PROFESSORES RESPONSABLES: ESTHER GONZALEZ I MARIA ANTÒNIA MORATÓ

Les matemàtiques són divertides!! T'hi apuntes? ;)

El nostre objectiu: Passar-nos- ho bé!
Com: Jugant!
Amb què: Jocs ja existents: Rubik, Escacs, Minecraft...

Jocs que inventaren: la nostra imaginació no té límits ∞

Qui s'hi pot apuntar: 7075!! ( TOTS)

FINS AVIAT!! :)​

COMISSIÓ CANT

PROFESSOR RESPONSABLE: JORDI PICCORELLI

Activitat de cantar en grup. Buscarem nous sons que podem fer amb les nostres veus. Explorarem en el repertori musical basant-nos en les possibilitats de la veu i del nostre cos. Treballarem la tècnica per a una millor emissió de la pròpia veu i una consciència de la higiene vocal i postural.

COMISSIÓ PER LA IGUALTAT: EMPATHY

ALUMNAT RESPONSABLE: MIGUEL FONT I SUPORT DEL PROFESSORAT DE GUÀRDIA

Cada dia ens trobem amb detalls i anècdotes que fan palès que la igualtat en molts dels diferents àmbits no està aconseguida. Una cosa són les paraules,les declaracions,les lleis,i una altra la realitat i els fets del dia a dia. Les mentalitats no canvien al mateix ritme que les lleis.

La comissió per a la igualtat vol fer visible i sensibilitzar les diferents formes de desigualtat que hi ha al nostra institut : de gènere,discapacitats,raça,cultural etc...

La formació i la prevenció en l' igualtat esdevenen claus per a la transformació de les relacions de poder. La societat del segle XXI demana als sistemes educatius formar persones lliures,responsables,autònomes i solidaries capaces de trencar amb models estereotipats i els biaixos excloents.

COMISSIÓ D'AUDIOVISUALS

PROFESSOR RESPONSABLE: TXEMA LOPERENA

T’agrada el món dels audiovisuals? T’agradaria fotografiar i enregistrar en vídeo activitats com el Carnaval, la Cantata i la jornada esportiva? T’agradaria proposar activitats que apropin els teus interessos creatius als altres companys? Si és així, et convido a formar part de la comissió d’audiovisuals de l’institut.

T’hi esperem!

COMISSIÓ DE RECICLATGE I MEDI AMBIENT

PROFESSORAT RESPONSABLE: MANUEL AZNAR I ANNA ALMANSA

Estàs preocupat pel medi ambient? Creus que la nostra societat necessita actuar al respecte? Vols ser part del canvi? Aquesta és la teua comissió.
En aquesta comissió discutirem sobre la problemàtica ambiental actual, lluitarem per aconseguir conscienciar als nostres companys de la necessitat d'un canvi d'actitud respecte al reciclatge i la contaminació, elaborarem campanyes de conscienciació, celebrarem els dies del medi ambient, de l'aigua, de la natura...

Com ens organitzarem? A travès d'una assamblea, on tots aportarem idees i proposarem activitats a realitzar.

COMISSIÓ DE TEATRE

PROFESSOR RESPONSABLE: JOAN GARCIA

Si t’agrada el teatre, fer comèdia, no ho dubtis aquesta és la teva comissió. Anima’t a participar en la dramatització de textos, exercicis d’interpretació i fins i tot podrem muntar la nostra pròpia obra.

COMISSIÓ AMBAIXADORS CULTURALS

PROFESSORA RESPONSABLE: SIRA BAYOT (ALBERT FORNS) COL·LABORACIÓ EXTERNA: OLGA VINYALS

QUI SÓN?

Els ambaixadors i les ambaixadores són un grup d’alumnes dels instituts de Cardedeu que participen en la difusió entre el jovent d’accions culturals programades a Cardedeu.

“Ambaixadors culturals” és un projecte de l’àmbit de cultura del Pla Educatiu d’Entorn promogut per l’Ajuntament de Cardedeu.

QUÈ FAN?
Participen en les accions culturals:

-  Poden assistir als espectacles programats dins les accions amb els següents avantatges: 1 entrada gratuïta + entrades per acompanyants amb el 50 % de descompte.

-  Participen en les accions culturals que es fan en horari lectiu: debats, xerrades, fòrum, entrevistes... amb els protagonistes dels espectacles programats dins aquestes accions.

-  Organitzen i fan la difusió de les accions culturals i dels espectacles associats a aquestes. El grup d’ambaixadors i ambaixadores pot crear i utilitzar diferents accions i canals per fer aquesta difusió: performance, ràdio, pàgina web...

bottom of page