SAMARRETES SOLIDARIES

Recollit per la Marató de TV3 de 2019
150€ 
Gràcies a tots!!

Benvolguts/des amics i amigues,

Diumenge 15 de desembre, tots vosaltres vau ser els protagonistes d’un moviment humà excepcional, traduït en festa solidària arreu de Catalunya i en un marcador de 9,4 milions per a la sensibilització social i la recerca biomèdica de les malalties minoritàries.

Aquesta ha estat una Marató molt especial, que s’ha fet des del territori per acostar-se, més que mai, a les persones, a tots els que us hi aboqueu, any rere any, per fer possible aquest projecte únic i increïble. Aquest canvi de format ha estat un gran repte per als mitjans de la CCMA i per a la Fundació, un repte només a l’altura del vostre esforç i la vostra confiança.

Amb vosaltres, hem guanyat! Hem guanyat visibilitat per a les malalties minoritàries i un gran impuls per a la recerca científica d’excel·lència. El marcador aconseguit, que creixerà amb els donatius que arribin fins al 31 de març, aviat es convertirà en avenços que milloraran l’esperança i la qualitat de vida de les persones que tenen una malaltia minoritària i la de les seves famílies.

Ha estat una aventura emocionant que hem viscut tots junts. Gràcies per voler-la compartir amb nosaltres i haver-la fet possible!

Lluís Bernabé
Director
Fundació La Marató de TV3

​Un gran projecte solidari que ens proposa el centre, els diners recaptats es faran servir per col·laborar amb la Marató de TV3 d'enguany, dedicada a les malalties minoritàries.


Podeu aprofitar per comprar el color que necessitaran els nostres fills per les jornades esportives, aquests dies s'anirà informant a cada curs quin color hauran de portar. 

Colors que faran servir a les jornades esportives per grups:

A- vermell
B- blau
C- groc
D- verd
E- taronja
4t, profes i batxillerat- negra


El preu és de 5 € samarretes i 10 € les dessuadores.

Es podran demanar les següents talles (són talles completes) 12, S, M, L i XL


Aquesta setmana podeu fer la vostra comanda:


Dimecres 20, dijous 21, i divendres 22 de novembre al primer pati de 9:50 a 10:15h (s'haurà de fer el pagament en fer la comanda).

Si algú pot ajudar a recollir les comandes aquest dies, contacteu amb nosaltres.

1/1

© 2017 by Ampa El Sui
Proudly created with Wix.com