top of page
alcohol-menores-655x368.jpg

XERRADA

Saps com abordar amb els teus fills el tema de l'alcohol?

POSTER- COM ABORDAR AMB ELS TEUS FILLS E

En els últims anys, segons dades del Ministeri de Sanitat, l’edat d’inici al consum d’alcohol ha baixat al voltant dels 13.9 anys. Aquest fet fa que aquest sigui un tema a tractar per aquells pares i mares preocupats per l'educació de les seves filles i fills interessats a abordar el tema de l'alcohol. El paper de la família és fonamental en la prevenció de conductes de risc relacionades amb el consum d’alcohol en menors.

És per això que les AMPES dels 3 instituts de secundària de Cardedeu hem trobat interessant organitzar una xerrada gratuïta dirigida a les famílies, el proper dimecres 13 de gener a les 19h que durà a terme la Fundació Alcohol y Sociedad amb el títol

 

Saps com abordar amb els teus fills el tema de l'alcohol?

Per a mes informació: http://www.alcoholysociedad.org/

Ens assessoraran a través d’una sessió teòrico-pràctica en la que ens oferiran coneixements, pautes i eines d’utilitat per afrontar situacions derivades del consum d’alcohol en adolescents. Durant la sessió, es tractaran coneixements sobre l’adolescència en general, sobre l’alcohol en particular i sobre la forma d’abordar aquest tema amb adolescents de forma pràctica i dinàmica. A més tindrem l’oportunitat de plantejar dubtes i inquietuds que podem tenir al respecte.

La xerrada serà a través de videoconferència a través de l’enllaç:

https://meet.google.com/ibb-ihau-crm?authuser=2

Us hi esperem: El teu paper és molt important!

 

Prevenir el consum d’alcohol en menors és tasca de tots

AFA EL SUÍ, AFA PLA MARCELL, AMPA RASPALL

Trobareu més informació per ampliar la xerrada "Alcohol i Societat (al final trobareu guies didàctiques)"  i "Les cares de l'alcohol"

image001.jpg
bottom of page