top of page

BENVINGUDA REGIDORA D'EDUCACIÓ

Cardedeu a 01 de setembre del 2021

 

Benvolgudes famílies, estem a punt de començar el nou curs escolar 2021-2022. Com ja molt bé sabeu, cada curs és diferent per motius diversos, però sobretot per un: els vostres fills i filles son una mica més grans i porten a l’esquena un estiu més, ple d’experiències familiars i d’activitats educatives a l’aire lliure. No és fàcil educar i vosaltres ho sabeu més que ningú, jo sempre dic que les famílies no ho fem com volem, sinó com podem.

 

Us escric aquestes quatre ratlles per desitjar-vos un bon curs, per  animar-vos a continuar fent la vostra tasca com a educadors i educadores principals i sobretot, perquè sapigueu que us intentarem acompanyar en tot allò que puguem i que estigui al nostre abast.

 

Comentar-vos algunes coses:

 

 

-  Enguany us volem tenir més presents en el PEEC (Pla Educatiu d’Entorn de Cardedeu).

-  Volem elaborar algun protocol juntament amb el CAP sobre alguns temes que ens i us preocupen.

-  Volem demanar-vos responsabilitat per compaginar l’activitat diària amb el tema de la pandèmia i respecte en el compliment de les normes SARS-COV2.

-   I com sempre, us mantindrem al corrent d’informacions diverses, tan bon punt tinguem coneixement de les mateixes.

 

Bé, abans d’acabar recordar-vos que és molt important que els nostres infants i joves puguin gaudir d’experiències diverses i també, d’aquelles que sorgeixen de manera natural en l’entorn familiar participant i col·laborant en les tasques de casa.

 

Vygotsky diu:

 

“ No hi ha millor aprenentatge que el de la pròpia experiència, el coneixement que no prové de l’experiència, no és realment un saber” i continua: “l’aprenentatge és com un gratacels, s’ha d’anar construint pas a pas”.

 

(Vygotsky, psicòleg de Bielorússia, va destacar per la seva aportació a la visió social de l’aprenentatge, per la teoria del desenvolupament proper i moltes altres coses. Amb les seves teories completa les aportacions d’en Piaget).

 

Que tinguem un bon curs 2021-2022!

Dolors Sala Lligoña

Regidora d’educació

bottom of page